Barion Pixel

Szálláshelyek

Foglalás menete
  • Válassza ki az Ön számára megfelelő szálláshelyet
  • A kérdőív segítségével adja meg az adatait. Ezen az oldalon nem történik pénzügyi tranzakció! A foglalását a szálláshely oldalán kell megtennie, vouchert megvásárolnia – kifizetnie közvetlenül a szálláshelynek.

A foglalása akkor válik véglegessé ha az email címét megerősítette és a szállásely diját kifizette.

ZalaiVendégházak - Csodakert

zöld ablak

A Csodakert vendégház  Zalakaros szomszédságában, Galambok és Csapi község között megbújó erdőszéli kis kertecske, amin egy négy fő részére kialakított ház található!  A vendégház egyediségét a rusztikus és retró hangulatú berendezések adják. Itt biztonságban szaladgálhatnak a gyerekek, a szülők a fedett konyhában főzicskézhetnek és madárkoncert közepette fogyaszthatják el a közösen elkészített ételt. A kert adottságának köszönhetően létre tudtunk hozni több elvonuló teret, ahol olvashatsz, meditálhatsz, edzhetsz. A kertben megbújó kis tündérkerttel pedig varázslatot lehet csempészni a gyermekek, vagy akár a felnőttek otttartózkodásába.  A négy fős „DéJa” akár a nagy melegben, akár egy romantikus esti borozáskor nyújt részetekre kikapcsolódást.

Voucher érvényességi ideje:

2024. Május 1.- Augusztus 1.

(2 éjszaka)  – max. 4 fő

Voucher értéke: 136.000 Ft

ZalaiVendégházak - Manócska

naplemente_szőlő

A Manócskában nincs Tv és internet, szerintünk ez így van jól! Cserébe viszont kaptok egy üveg bort a nagy beszélgetésekhez, és egy pazar kilátást a környező dombokra. A házban találsz társasjátékokat, könyveket is. Az aktív kikapcsolódásra is rengeteg lehetőségetek van: nagyokat sétálhattok az erdőben, tavasszal medvehagymát gyűjthettek vagy a közeli tulipán ligetben tulipánokat. Csodálatos és egyedülálló a zalaegerszegi Azáleás völgy, ahol rengeteg rododendron virágzik (április- május). Természeti adottságait megtartva – civilizációtól kellő távolságra – ideális olyan pároknak, barátoknak, akik elvonulnának kicsit a rohanó hétköznapokból. A kis birtokon csak ti vagytok, a csend és az erdő hangjai. Az erdő a maga növényeivel, állataival, csendjével és hangjaival. Így előfordul, hogy egy mókus diót -mogyorót görget a teraszon vagy bőgnek a szavasok, akár éjjel.

Voucher érvényességi ideje:

2024. Május 1.- Augusztus 10.

(2 éjszaka)  – max. 2 fő

Voucher értéke: 80.000 Ft