The Angel díj

DÍJAK

Jelölés

The Angel Of The Year- Év Angyala „Egy díj Mely Mögött Életek vannak!”

A díj kabalaállata a kolibri, mely  a lankadatlan örömöt és az élet nektárját szimbolizálja.
Lehet, hogy a legkisebb madár, de a legérdekesebb is. A lehetetlennek tűnő dolgok szimbóluma. Arra tanítja az embert, hogy meg kell találnia saját élethelyzetében az örömteli élet csodáját.

A jelölés menete (ez maradhat olyan színnel, mint a szöveg)

A ­­The Angel of the Year- Az Év Angyala díj az áldozatos és példaértékű munkát végzőket kívánja ezután is évről évre elismerni. A díjra megfelelő ajánlás mellett, országos szinten bárki jelölhet olyan személyeket, közösségeket akik vagy amelyek kiemelkedően példaértékű, áldozatos munkát végeznek a tárdalomért.

• Jelölhető egy ismerős, a szomszédunk, a barátunk, családtagunk.
  • A jelölőlapot az alapítvány weboldalán www.csakalapitvany.hu  a kategóriáknál lehet megtalálni. A jelölő lapot hiánytalanul kitöltve tudjuk elfogadni.
    • A jelölt bemutatásánál törekedjen minél részletesebben leírni a tevékenységet, a történetet, amiért  a jelöltet a The Angel Of The Year- Év

Angyala díjra jelöli.  A jelöltnek bele kell egyeznie a jelölésbe, a jelölés beérkezése után kollégáink veszik fel a kapcsolatot a jelölttel. A jelöltek bemutatásakor a keresztneveik, valamint jelölésük érdeme lesz a nyilvánosság előtt bemutatva.

(Megjegyzés: kollégáink ellenőrzik a sztorik valóságtartalmát, valótlan történet esetén a jelölés törlődik)

• A szakmai zsűri ( tagjai: tiszteletbeli alapító, pr szakember, a CS.A.K Alapítvány kuratóriuma, elismert rendezvényszervező, neves pszichológus, ismert személy, egy vagy több médium főszerkesztője) választja ki a jelöltekből kategóriánként majd mindazokat, akiket bemutatunk itt a weboldalunkon is.
  • Kategóriánként 8-12 jelöltet ismerhetnek meg(a szám függ a jelölések számától és a példaértékű tettektől)
  • A jelölt elismerése kizárólag a 2018. December 1.. - 2019. November 30. időszakban végzett példamutató tevékenységére vonatkozhat.
  • Jelölni 2019. Szeptember 1.- 2019. December 30. között lehet.

A The Angel Of The Year- Év Angyala 2019. díjátadó gálára Budapesten kerül sor 2020. Februárjában. A gála további részleteiről hamarosan olvashatnak bővebben itt.

The Angel díj jelölő lap

Jelölő adatok amennyiben eltér a jelölttől

Általános szerződési feltételek

Nem olvasható? Kattintson ide.