HungarianCharityAward

Első interjú alapítónkkal : https://businessflow.blog.hu/2018/11/20/

Hét embere kuratóriumunk elnöke : http://heti.tv/2019/01/17/a-het-embere-palfalvi-petra-guba-gabor/

Magyarország első karitatív díjátadója: HungarianCharityAward

MEGKEZDŐDÖTT A JELÖLÉS!

Ha ismer olyan személyt, alapítványt, egyesületet, vállalatot

-          akinek a tettei hangosabbak a szavainál,

-          aki igazi példa lehet mindannyiunk számára,

-          aki kitartó,

-          aki a  problémákat feladatoknak tekinti,

-          akinek a szíve tiszta és nem fél megosztani másokkal,

akkor jelölje őt, hogy ő is megkapja és átérezze azt a szeretetet és hálát, amit önzetlenül nyújt mások számára.

Mi elismerjük az igaz tetteket!

8 kategóriában lehet jelölni: www.csakalapitvany.hu/dijkategoriak

A jelölés INGYENES!

A jelölteket egy szakmai stáb fogja zsűrizni, s a kritériumoknak megfelelően szűrni.  Minden jelölt mögött olyan valós történetnek kell lennie, mely a jelöléstől számítva bármikor igazolható (cikkek, fotók, közösségi média bejegyzések, interjúk, stb).

Jelölés menetéről bővebben itt olvashat: www.csakalapitvany.hu/dijak

Kedves Kategória jelölt!

Gratulálunk!

Örömmel üdvözöljük önt a HungarianCharityAward kategória jelöltjei között!

Megtiszteltetés, ha valakit nemes céljai elismeréséül jelölnek egy díjra, hiszen ez mindannak a sokszor fárasztó, áldozatos, mindenkor a mások érdekeit szem előtt tartó munkát ismerik el, melyet a jelölt végez.

Kívánjuk, hogy az ön különleges története, életvitele inspriáljon másokat is a jövőben! Az a személy, aki önt jelölte, annak az ön tettei példaértékűek és azt szeretné, ha ön is visszakapna mindabból a szeretetből és törődésből, amit ön másoknak ad!

A jelölés egy elismerés. ELISMERÉS, amely csak önnek szól.

Ilyen elismerés csak annak jár, aki a mindennapi élete mellett kitartóan, áldozatosan, saját céljait sokszor háttérbe szorítva, másokért cselekszik.

Információ a jelölés menetéről:

-          A jelölést követően a jelöltnek bele kell egyeznie a jelölésbe, melyet a Cs.A.K. Alapítvány kollégái egyeztetnek a jelölttel.

-          A jelölés elfogadása után a jelölés okát adó történetet a jelölt nevével együtt  hozzuknyilvánosságra.

-          Cég, vállalat, alapítvány, egyesület esetében gazdasági fórumokon mutatjuk be az egyes történeteket.

A jelöltek és a díjkategóriák díjazása 2019. szeptember 10-ig titkosak.

A HungarianCharityAwardsdíj nyertes jelöltjeit egy nagyszabású gálarendezvény keretein belül ismerjük el, s mutatjuk be a közönségnek. Minden kategória győztes értékes ajándékot kap, azonban a Cs.A.K. Alapítvány elsődleges célja, hogy a nyertesek érezzék a társadalom elismerését, átéljék azt a felemelő érzést, amelyet ők maguk adnak mindennapi életük során. Érezzék, hogy habár ők egy a sok közül, mégis munkájukkal, tetteikkel valakinek, valakiknek a legtöbbet jelentik.

Jelölés INGYENES!

"A díj kabala állata a kolibri mely  a lankadatlan örömöt és az élet nektárját szimbolizálja. Lehet, hogy a legkisebb madár, de a legérdekesebb is. A lehetetlennek tűnő dolgok szimbóluma. Arra tanítja az embert, hogy meg kell találnia saját élethelyzetében az örömteli élet csodáját."

www.csakalapitvany.hu

Szerző (forrás): CSAK alapítvány