Díjkategóriák

Ragyogás

Ragyogás –Alapítvány, egyesület. Magyarországon bejegyzett és tevékenykedő alapítvány vagy egyesület lehet jelölt- A jelölt alapítványnál, egyesületnél azt fogjuk figyelembe venni, hogy az előző évekhez képest a tárgyévben milyen eredményt ért el a jelölt alapítvány, egyesület. Milyen rendezvényeket hoztak létre, milyen a kommunikációjuk, milyen a vissza csatolás az adakozó fele. .
Jelöltek száma: 2

Angyal

Angyal –Önkéntes- Önkéntes kategóriában azon természetes személy lehet jelölt aki 18. életévét betöltötte és a napi megélhetése előteremtés vagy a tanulmányai mellett önkéntes munkát végez egy alapítványnál vagy egyesületnél anyagi hozzájárulás nélkül. A munkájával hozzá járul az alapítvány, egyesület sikeréhez, fenntarthatóságához, jó hírének keltéséhez.
Jelöltek száma: 4

Teremtés

Teremtés -Szülő – Olyan Magyar állampolgárságú 18. életévét betöltött természetes személy lehet jelölt aki gyermeke ápolása, ellátása, fejlesztése mellett van ereje másokon segíteni, vagy egy egyedülálló történet amit véghez vitt, hogy gyermeke megkapjon egy gyógyszert vagy kezelést. Vagy teljesítette gyermekének egyik álmát az ellátása mellett.

Kincs

Kincs- Gyermek- Kincs kategóriába azon Magyar állam polgárságú 14. életévét be nem töltött gyermeket lehet jelölni ( szülő vagy gondviselői nyilatkozattal) --- Aki egészségügyi állapota vagy hátrányos helyzete ellenére kimagasló teljesítményt nyújt az életben.

Érték

ÉRTÉK- Vállalat, intézmény- Olyan Magyarországon bejegyzett vállalat, cég, intézmény lehet jelölt aki a legkaritativabb. Az adományozás mellet maga a cégvezető is kapcsolatban van az alapítvánnyal, egyesülettel. Cége alkalmazottjai is bevonásra kerülnek az alapítvány, egyesület segítésébe. Összefogásra buzdít, személyesen is részt vesz az adományozáson túl.

Üzenet

Üzenet- Sajtó- Magyarországon működő sajtó, média csapat lehet jelölt. Print, televízió. rádió vagy online portál a 2017-es évben milyen mennyiségben (és abból milyen összefogás kerekedett) közöltek pozitív, összefogásra ösztönző karitatív kezdeményezést.

Hála

Hála- Rendezvény- Magyarország területén létrejött rendezvény jelölhető ahol karitatív kezdeményezés, megvalósulás jött létre.
Jelöltek száma: 1

Elhivatottság

Elhivatottság - Ismert személyiség - Magyarországon ismert és elismert személyiség jelölhető aki kimagaslóan karitatív tevékenységet folytat. Előnyben részesítjük a nem fizetett kampánymegjelenéseket!