Díjak

Jelölés

The Angel Of The Years- Év Angyala „Egy díj Mely Mögött Életek vannak!”

“A díj kabalaállata a kolibri, mely  a lankadatlan örömöt és az élet nektárját szimbolizálja.
Lehet, hogy a legkisebb madár, de a legérdekesebb is. A lehetetlennek tűnő dolgok szimbóluma. Arra tanítja az embert, hogy meg kell találnia saját élethelyzetében az örömteli élet csodáját.”

Jelölés menete:

A különböző ( 8 ) kategóriába bárki jelölhet.  Jelölhető egy egy ismerős, szomszéd, barát vagy saját magát is jelölheti bárki. A jelölőlapot az alapítvány weboldalán www.csakalapitvany.hu  kategóriáknál lehet megtalálni. A jelölő lapot hiánytalanul ki kell tölteni, ezt kollégáink ellenőrzik. A jelölt bemutatásánál törekedjenek minél részletesebben leírni a tevékenységet -sztorit amiért  a jelöltet The Angel Of The Years díjra jelölik..A jelöltnek bele kell egyeznie a jelölésbe, a jelölés beérkezése után kollégáink felveszik a kapcsolatot a jelölttel ( ezért nagyon fontos a pontos és aktív telefonszám és;vagy email cím ) .  A jelöltek keresztnevei és a példaértékű tetteik lesznek nyilvánosságra hozva.

A kollégáink ellenőrizhetik a sztorik valóságtartalmát! Amennyiben a sztori valóságtartalma nem egyezik a jelölt sztorival úgy a jelölés törlődik!

A szakmai zsűri ( Tiszteletbeli alapító, Pr szakember, CS.A.K Alapítvány kuratórium, rendezvényszervező, pszichológus, ismert személy,fő szerkesztő )fogja kiválasztani kategóriánként azokat akiket,bemutatunk a nagyközönségnek az erre fenntartott weboldalon és applikáción keresztül. Kategóriánként 8-12 jelöltet fogunk bemutatni, a jelölések számától és a példaértékű tettektől tesszük függővé hány jelöltet mutatunk be.

A jelölt tevékenységének 2017. Május 1.- 2018. Szeptember 30. időszakban kell lennie.

Jelölni 2017. Október 1.-2018. Augusztus 31- ig lehet.

A kategória díjazásairól folyamatosan adunk hírt!

The Angel Of The Years 2017. díjátadó gála Budapesten kerül megrendezésre 2018. -ban

Nincs megjelenítendő elem!