Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány

6725 Szeged, Kálvária tér
+ 36 30 6822044
www.karitacio.hu

A Karitáció Alapítvány 2008 óta egyik legsikeresebb programja a Bohócdoktor Mozgalom. A Gyógyító Bohócdoktor Csapat célja, hogy a beteg, sérült gyermekek számára a sokszor kínokat jelentő betegségeket, a sokszor állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal terelve a piciket a gyógyulás felé. A programsorozat a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára INGYENESEK. A vidám bohócdoktorkodás végén rendszerint ajándékozás és szeretet honol, feledtetve néhány percre a betegeskedést. Igyekszünk minden héten az ország más más kórházába eljutni és mosolyt varázsolni a gyermekek arcára. Emellett folyamatos az adományozói programunk. Egész évben családokat, idős, rászoruló embereket támogatunk élelmiszerrel, ruhákkal, könyvekkel. A Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktor Csapata évente több ezer beteg gyermekhez jut el, akiknek a vidámító tevékenységünk nagy segítség a gyógyulás érdekében. Egész évben folyamatos az alapítványi karitatív - jótékony támogatói program, mely révén a nélkülöző honfitársaink ezrei számára nyújtunk segítséget. Az alapítvány együttműködik más civil szervezetekkel, cégekkel, magánszemélyekkel is.